Dita Ndërkombëtare të Autizmi

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Autizmit, më datë 2 Prill, Spar ju bashkua nismës së Run4 Autism Albania në aktivitetin që u zhvillua tek Liqeni Artificial i Tiranës.
Spar ju bashkua kësaj kauze duke u bërë pjesë e maratonës të veshur me bluzat me logo të Spar dhe Run 4 Autism. Ne u bëmë të gjithë bashkë këtë ditë për të rritur ndërgjegjësimin mbi Autizmin.
Spar u Bë Pjesë e Ndryshimit!
Ne Vrapuam për Ndërgjegjësim!