Spar katalog

Katalogu 01-12 Qershor Katalogu i Lodrave 22 maj - 1 Qershor Katalogu 22-31 Maj
Katalogu 2-12 Maj Katalogu 13 - 21 Maj Katalogu 22 Prill-1 Maj
8-21 prill 29-7-prill2024 16-28 Mars
1-15 mars Katalogu i Ofertave 17-28 Shkurt Katalogu Bli me Zemer
Katalogu i Ofertave 8-21 Janar Super Ofertat Super Kursime Katalogu i Lodrave 11-31 Dhjetor
Katalog Fundvitit Super Oferta 12-21 Dhjetor Festa të ëmbla 2023
Katalogu i vererave  1 - 31 Dhjetor Katalogu i Ofertave 1-11 Dhjetor Katalogu Bli Shqip
Katalogu i Vererave 1-30 Nentor Katalogu 13-23 Nëntor Katalogu 1-12 Nentor
Katalogu Ulje Te Frikshme Katalogu 100 Lekë Katalogu 30 Shtator - 11 Tetor
Katalogu 18-27 Shtator Behu i Zgjuar Katalogu i birrave 15 Gusht
Ofertat Nuk Shkojne Me Pushime Katalogu-1-13 Gusht Katalog Birre
Katalogu 12-31 Korrik Katalogu 26 Qershor - 11 korrik Katalogu 22-31 Maj
Katalogu 1-11 Qershor Katalogu 12-25 Qershor Katalogu Lodrat 22 Maj-02 Qershor
Gëzuar Bajramin 2023 Katalogu Web 1-12 Maj Katalogu i ofertave 7-18 Prill
Katalogu i oferave 25 Mars-6 Prill Katalogu i super ofertave Katalogu i ofertave 1-12 Mars
Katalogu i ofertave 1-12 Shkurt Katalogu i ofertave 17-28 Shkurt Katalogu i ofertave 21-31 Janar
Katalogu i ofertave 7-19 Janar Katalogu 22 Dhjetor - 6Janar Katalogu-i-lodrave-31-dhjetor
Festa të Ëmbla katalogu i rrjetit12-21 Dhjetor Katalou i vererave 31 dhjetor
Katalogu  23-30 Nentor Katalogu i Rrjetit 12-22 Nentor Katalog Vererash
Katalogu i Rrjetit 1-11 Nentor Katalogu 22-31 Tetor 2022 Katalogu 11-21 Tetor
Katalogu 6 Vjetori Katalogu 5-18 Shtator Katalogu Web Spar 13-25 Gusht
KATALOG 27 GUSHT - 4 SHTATOR Katalogu i Birrave Katalogu 1-11 Gusht
Katalogu Spar 20-31korrik Katalogu Bajram Katalogu 22 Qershor - 6 Korrik
Katalogu 11-21 Qershor Katalogu Ofertat Therrasin Katalogu Kampionesh 13-26 Maj
Katalogu i Bajramit Katalogu Gezuar Pashket, 16-28 Prill Katalogu Protagonistet e Kursimit
Katalogu 4 - 14 Prill Katalogu 12-24 Mars Katalogu Shorteu 1-11 Mars
Katalogu i Rrjetit 16-27 Shkurt Katalogu i Rrjetit 1-14shkurt Katalogu I Rrjetit, 20-31 Janar
Katalogu 7-19 Janar Katalogu i vitit te ri Katalogu i Panetoneve 2021
Katalogu  Kantina e Verërave 06-31 DHJETOR Katalogu Rrjetit  13-21Dhjetor Katalogu 1-12 Dhjetor
Katalogu i Rrjetit 15-30 NENTOR Katalogu i Rrjetit 6-14 nëntor Kantina e Verërave 1-30 Nëntor
Katalogu 25 Tetor-5 Nentor HALLOWEEN Katalog rrjeti 12-24 Tetor Katalogu i Rrjetit 5 VJETORI
katalogu rrjetit katalogu i ofertave 23gusht-5shtator Katalogu “ZILJA E PARE BIE NE SPAR” deri ne 22 Gusht
Katalogu ‘’CDO QINDARKE VLEN ME SHUME TEK NE’’ deri ne  22 Gusht  Kantina  e Birrave ne Spar 27 korrik  5 gusht 2021
katalogu 17-25 korrik Kantina e birrave SPAR 1-11 Korrik 2021
Katalogu 19-28 Qershor 1-11 qershor 2021 10-20 Maj 2021
30prill-9maj 16-25 prill 2021 2-11 prill 2021
19-28 Mars 2021 4-16 Mars 2021 19-28 shkurt 2021
5 14 shkurt 2021 22 31 janar 2021 15 21 janar 2021
janar 2021 21-31-dhjetor 2020 Panetone dhe Shporta
Panetone dhe Shporta Panetone dhe Shporta 11-20 Dhjetor 2020
1-10 Dhjetor 2020 24-30-nentor-2020 17-23-nentor-2020
12-15 Nentor 2020 31 tetor - 15 nentor 2020 16-30 Tetor 2020
2-14 tetor 2020 15-30 shtator 2020 1-13 shtator 2020
17 – 31 gusht 2020 1 16 gusht 2020 15 - 31 korrik 2020
30 Qershor - 13 Korrik 15-28-qershor-2020 1-14-qershor-2020
18-31-maj-2020 4-17 maj 2020 23 prill - 3 maj 2020
10-20 prill 2020 Porosi online 3-16 Mars 2020 interspar
3 – 16 Mars 2020 21 Shkurt dhe 1 Mars 2020 interspar
12 – 29 shkurt 1-10 Shkurt 21 - 31 janar 2020
7-19 janar 2020 21 - 31 Dhjetor 2019 11 - 22 Dhjetor
1-10 Dhjetor 15 - 30 Nëntor 1-13 nëntor
16-31 Tetor 1-14 Tetor 2-16 shtator 2019
18-29 shtator 15 gusht - 1 shtator 1 - 13 gusht
17 – 31 korrik 2-15 korrik 21-30 qershor
10 – 20 Qershor 1 – 9 qershor 20-31maj
10-19 maj Katalogu 1-9 Maj 19-30 Prill
10-18 Prill Katalogu 1-9 prill 25 mars-21 prill
18 mars – 31 mars 15-17 mars Katalog 4 Mars - 14 Mars
Katalog 22 shkurt - 3 mars Spar Katalog shkurt Katalogu 1-10 shkurt
Katalog 22 janar katalog janar Katalogu i fundviti
Katalogu i Panetoneve New Book December New Book november
Katalogu i dhuratave nentor Katalog Flyer63
Flyer62 Flyer61 Flyer60
Flyer59 Flyer58 Flyer57
Flyer 56 Flyer 55 Flyer 54
Flyer 53 Flyer 52 Flyer51
Flyer 50 Flyer49 Flyer 47
Flyer 46 Katalogu Spar Durrës Flyer 45
Flyer 44 Flyer 43 Flyer 42
Flyer 41 Flyer40 Flyer39
Flyer38 Flyer 37 Flyer 36
Flyer 35 Flyer34 Flyer 33
Flyer 32 Flyer 31 Flyer 2  ne 1
Oferta te dedikuar per hapjen e re prane Shkolles se Bashkuar. Flyer 30 Flyer 29
Festojmë një vit së bashku Flyer 27 Flyer 26
Flyer 25 Flyer24 Flyer 23
Flyer 22 Flyer 21 Flyer 20
Flyer 19 Flyer 18 Flyer 17
Flyer 16 Flyer 14 Flyer 15
Flyer 13 Flyer 12 Flyer 11
Flyer Interspar II Flyer1 SPAR Flyer7
Flyer6 Flyer5 Flyer 4