PUSHIMET KETE VERE J’UA DHURON SPAR

Shorteu i pushimeve në Spar ka nisur. Të gjithë klientët që bëjnë blerje mbi 1000 lekë në cdo Spar dhe Interspar të produkteve të markave L’Oreal, Garnier, Maybelline bëhen pjesë e shorteut ku do të dhurohen pushime 1 Javore për dy familje.
Pushimet janë All Inclusive në Belek Turqi, Shorteu përfundon me datë 27 korrik.
Dyqanet që janë pjesë e ketij shorteu janë si më poshtë:

Lexo më shumë

Hapja e Spar Fushë Krujë!

Spar Albania çdo ditë është duke dëshmuar përkushtimin maksimal në zotimim e tij për zgjerimin në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Sot, me datë 23 Maj, Spar hapi dyert për gjithë konsumatorët në qytetin e Fushë Krujës.
Spar Fushë Krujë do t’ju ofrojnë klientëve një gamë të gjerë produktesh me cilësinë më të mirë dhe cmimin më konkurues në treg. Duke vizituar cdo ditë supermarketin tone në Fushë Krujë do të gjeni produktet me standardet më të larta të markës Spar si dhe ato më cilësoret që gjenden në tregun shqiptar. Pa harruar shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit.

Lexo më shumë