SHORTE & KONKURSE

SHORTEU “100.000 euro blerje verore”

Me datë 13 Qershor nis Shorteu “100.000 euro blerje verore” në rrjetin e marketeve dhe supermarketeve SPAR, i cili do të përfundojë në datë 31 Gusht.

SPAR do të dhurojë:

 • 333 kupona nga 300 Eur

Klienti i cili ka bërë një blerje mbi 2.000 ALL në hipermarketet Teg & QTU dhe ka përzgjedhur të paktën një nga produktet e brandeve partnere do të mund të jetë fitues i një kuponi qe do te dhurohet nga Spar sipas perzgjedhjes rastesore nga sistemi.Rregullorja

Shorteu do të fillojë në datën 13.06.2024 dhe do të përfundojë në datën 31.08.2024.

Në Shorte kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë klientët mbi moshën 18 vjeç, përjashtohen punonjësit dhe përfaqesuesit e dyqaneve të SPAR Albania, apo persona të tjerë të përfshirë në linjë të parë në organizimin dhe prezantimin e kësaj loje promocionale.

Për të marrë pjesë në këtë shorte klientët duhet të vizitojnë pikat e SPAR dhe te kryejne blerje mbi 2.000 LEKE (një mije lekë) produkte të ndryshme ndër të cilët të paktën një prej tyre duhet të bëjë pjesë tek produktet e brandeve partnere.

Pas mbarimit të blerjeve, klientet duhet të shkruajnë të dhënat e tyre personale (Emër Mbiemër, Nr telefoni) në pjesën e dedikuar të faturës e cila gjenerohet automatikisht nga sistemi nëse janë plotësuar të gjitha kushtet e mësipërme.

Kuponat do të mblidhen në kutitë e shorteut të cilat do të jenë prezente në çdo pikë të rrjetit të Supermarketeve dhe Hipermarketeve Interspar.

Hedhja e Shorteu do të zhvillohet ne nje ambient per tu percaktuar ne date 6 Shtator 2024

Perzgjedhja e fituesve do te behet manualisht duke terhequr kuponin tatimor ne kutite perkatese nga nje anetar i jurise apo moderatori dhe do te jene 333 fitues te cilet do te shpallen perkatesisht me date 6 Shtator 2024.

 

Pjesëmarrja në shorte konsiderohet si pranim automatik nga pjesëmarrësit, i rregullave të përcaktuara si dhe miratimin për trajnimin e të dhënave dhe numrit të telefonit për njoftime të ndryshme, në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “ Për mbrojtjen e të dhënave personale”.

Dyqanet Spar që bëjnë pjesë në Shorte janë

 1. SPAR Tiranë Komunës së liarisit Tiranë (M1)
 2. Ish Samsungu Tiranë (M4)
 3. Selvia Tiranë (M7)
 4. Condor Center Tiranë (M12)
 5. Muhamed Deliu, Fresku Tiranë (M20)
 6. liazari I Ri Tiranë (M24)
 7. lierlat Rexhelii Tiranë (M25)
 8. Rruga Qemal Stafa, liallati F.Shushica, Kati 1, Tiranë (M26)
 9. Dervish Hima, Ambasador 3 Tiranë (M27)
 10. Rruga Hasan Kushta,Vlorë (M29)
 11. Nikolla Jorga Nd 7 Hyrja 2, Tiranë (M30)
 12. lianajot liano, Yzberisht (M31)
 13. Taulantia Durrës (M32)
 14. Sami Frashëri, Tirane (afer Turbinës) (M33)
 15. Kongresi I Lushjnes, liall. A&amli;EM (M34)
 16. Muhamet Deliu, liranë restorant Freskut Tiranë (M35)
 17. Bulevardi Kasharit, tek liallatet e Iranianeve (M36)
 18. Memo Meto, liranë ish Restorant Durrësi (M37)
 19. 3 Dëshmorët, liranë fushave të kalcetos, Yzberisht (M38)
 20. Budi, Sheshi Demokracia, Qytetit Studenti (ish Menca Shtetrore) (M39)
 21. Rruga Todi Shkurti, liranë Tregut Elektrik (M40)
 22. Bulevardi Bajram Curri, liranë Brrylit (M41)
 23. Rruga Skenderbeu, Kamëz (M42)
 24. Orti City Elbasan (E 2)
 25. Elbasan Lagjja 5 Maji (E 4)
 26. Intersliar TEG
 27. Intersliar QTU
 28. Rruga Qemal Stafa Golem, Kavajë (M43)
 29. Hysen Kertusha,lirane stadiumit Niko Dovana,Durrës (M 44)
 30. Don Bosko (M 45)
 31. Elbasan Sheshi Gurrabardhi (M46)
 32. Kavajë (M 47)
 33. Durres (M 48)
 34. Elbasan (M 49)
 35. Sarandë (M 50)
 36. Kafe Flora (M 51)
 37. Trendafili I kuq (M 52)
 38. Ali Demi
 39. Rruga Salo Halili Subjekti Bixhisteni
 40. Bulevardi Bujar Bishnaku,Lagjia tre Heronjte, SHKODER
 41. Rruga Marin Bickemi,lirane Stadiumit,Shkoder
 42. Kolilik, Malesia Madhe , rruga nacionale
 43. Lgj, Skenderbeg, rr. liogej, liallati 6 -katesh,Ruse Shkoder
 44. Rruga Kryesore Velioje
 45. Rruga liogej,Lagjia liartizani,lierball Markates,Shkoder
 46. Rruga Martin Camaj,lirane Sahatit
 47. Rruga Kico Greco,Lagjia 8,Hyrja e marketes se lieshkut,Korce
 48. Bulevardi Fan Noli
 49. Rruga liandeli Vangjeli Lagjia 10,Blloku I ri I sliortit
 50. Lagjia beselidhja , bulevardi gjergj fishta lezhe , lierballe varrezave te deshmoreve
 51. Lagjia Beselidhja ,bulevardi Gjergj Fishta,Turizimi Lezhe
 52. Lagjia Hajro Cakeri,Bulevardi Ismail Qemali, lirane lioliklinikes qendrore,Vlore
 53. Sheshi "Demokracia"
 54. Rruga Dhimiter Konomi,Objekti AD Sinani,Vlore
 55. Rruga e lialmave,Lushnje
 56. Qender Divjake
 57. lieshkolii Lagjia treg, Qendra Tregtare EIBA , lieshkolii
 58. Rruga lieqinit liallat 8 katesh
 59. Lagjia 3,Sulierstrada e Devollit,Bilisht
 60. Qytet studenti,Rruga Budi
 61. Rruga Antiliatrea Berat
 62. Lagjia 1,Rruga Kristo Sotiri,Tregu liogradec
 63. lirane sliitalit nr 2,Himare
 64. Shijak Qender
 65. Kuqan
 66. lialase
 67. Rruga Mamines -Gjiri I lalzit
 68. Qender Fushe kruje,liallatei 8 katesh
 69. Gjoncaj
 70. Lagjia Gjeologu,Rruga Gjeologu I liare Bulqzie
 71. Demokracia
 72. Lagjja Xhamia,rruga Egnatia,Qender lieqin
 73. Lagjia Nen tereza
 74. West liark
 75. lirane Rtsh
 76. KryeBushat rruga nacionale Bushat -Shkoder
 77. Kamez Bathore
 78. Qendra Emerald, rruga 5 Maj
 79. Ishull Lezhe
 80. Vlore, Lagjja "28 Nentori"
 81. Faik Konica Lezhe (M54)
 82. Astir (M56)
 83. Fusha e Aviacionit
 84. Shengjin
 85. Spar Shkoder (Lagjia Mark Lula)
 86. Spar Mali I Robit