Kush jemi ne

SPAR është themeluar në vitin 1932 nga Adriaan van Well nën moton DE SPAR “Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig,” - “ të gjithë do të përfitojnë nga kooperimi i përbashkët”.
Prej asaj kohe SPAR vazhdon ekspansionin duke u shtrirë në më shumë se 42  vende të ndryshme të botës përfshirë kontinentin e Europës, Australisë, Afrikës dhe Azisë.
 Çdo ditë 12.176 dyqane vizitohen nga më shumë se 13 milion klientë me një xhiro prej 33 Miliardë Euro.