SPAR PREZENT NE QYTETIN E VLORES

Me datë 24 Maj rrjetit të supermarketeve Spar Albania i shtohet dyqani më i ri pranë Qytetit të Vlorës.
Qyteti bregdetarë i Vlorës tashmë ka supermarketin SPAR i cili do të ofrojë për të gjithë qytetarët e saj standartin dhe cilësinë më të mirë.
Dyqani me standart europian, mirëpriti me qindra klientë ditën e tij të parë. Super oferta, degustime dhe dhurata gjetën klientët në SPAR. Në vazhdim klientet e këtij dyqani do te gjejnë gamë të gjerë produktesh, cilësi sipas standarteve me të mira europiane të shoqeruara me shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe super oferta.
Inagurmi I dyqanit vjen me Oferta të dedikuara për të gjithë klientët tanë në Vlorë Cmime fantastike, produkte unike dhe shërbim I shkëlqyer.


Gjithashtu qytetaret e Vlores kanë mundësinë të aplikojnë për MY SPAR CARD, programi i besnikërisë i cili shpërblen në mënyrën më të mire klientët besnikë, duke u dhënë mundësinë të mbledhin pikë nga cdo blerje për të zgjedhur dhuratën e pëlqyer nga Katalogu I dhuratave.
Marketin Spar Vlore e gjeni në Lagjen Hajro Cakerri , Bulevardi ``Ismail Qemali`` Ndr.71 pranë Poliklinikës