Spar në panairin e fëmijëve!

Spar Albania është prezent në Panairin e fëmijëve, pranë Pedonales në Tiranë.

Organizuar nga Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë ky panair do të mbledhë shumë qytetare sëbashku me fëmijët e tyre për ta vizituar.

Në stendën SPAR në këtë panair do të gjeni të gjithë gamën e produkteve SPAR për fëmijë dhe të rritur.
Produkte të standarteve më të mira, unike dhe plot shije.

Do të kemi këshillat dhe sugjerimet tona për mëngjesin drekën dhe darkën e femijëve vetëm me produkte SPAR.
Ju ftojmë të gjithëve të vizitoni stendën SPAR në Panairin e fëmijëve në Tiranë!