Fundajva Italiane në Interspar me live cooking show!

E shtuna dhe e Diela në Interspar në TEG pati një atmosferë të vërtet Italiane.
Chef-a të kuzhinës Italiane, chef Riccardo D’Agosto nga restorant Ambrosia  dhe chef Antonio Di Gioia nga restorant Gambero.
Me produktet më të mira nga kompania TEUTA, Oriz Gold, Oriz Scotti, Makarona Garofalo, Salcë Domatesh Pomi u gatuan recetat plot shije.
Chef Riccardo përgatiti një recët fantastike me rizoto dhe porcini e cila mori shumë komplimente.
Gjithashtu chef Antonio përzgjodhi shijet e detit dhe solli për klientët e Interspar pasta Paccheri nga Garofalo  me karkaleca  të freskët  dhe bajame, Super shijë.
Aroma e pastave dhe rizotos u përhap në Interspar dhe të gjithë klientët mesuan dhe shijuan recetat fantastike.

Dita e shtunë me chef Riccardo D’Agosto:


Dita e dielë me Antonio Di Gioia: