Fito 1 makinë në SPAR dhe INTERSPAR Elbasan

Spar dhe Interspar Elbasan në të tre pikat prane ketij qyteti , ka filluar shorteu nga dita e sotme 5 Maj deri ne 7 Korrik.

  

Bli një Detergjent pluhur Diell 3 kg dhe një zbutës Diell 1 litër dhe bëhu pjesë e shorteut.

Kuponat e blerjes duhet të jene me vlerë mbi 3000 lekë, në përfundim të llotarise në datën 6 Korrik do të mblidhen të gjitha kutite dhe shorteu do të hidhet në datën  07/07/2017 pranë Qendrës Tregëtare Orti, Lagja 28 Nentorin Elbasan për të fituar një SUPER MAKINE SKODA CITY GO

Merr pjesë dhe behu fitues.