Pranvera sjell Super Shorte në Spar dhe Interspar

Në Spar dhe Interspar ka filluar shorteu dhe zgjat deri në datën 30 Qershor në të gjitha pikat në Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Pogradec, Sarandë dhe Gjirokastër.

 

Bëhuni fitues i një Super makine Ford Fiesta dhe shumë dhuratave të tjera si Howerboard 6.5 inch, Tablet Alcatel 7 inch, Set pastrimi etj.
Të gjith klientët Spar të cilët bëjnë blerje të produkteve nga kompania Global bëheni pjesë e shorteut.
Blini produkte si Patos, Chipsmaster, Peyman, Halk, Solen, Biscolata, Moment, Karuzo, Perfetto, Ovako, Prima Gastro, Dimes, Banetti, Primagastro, Bora, Violeta, Sara, Parex.
Në datë 30 Qershor përfundon afati i pjesmarrjes shorteu hidhet në Hipermarketin Interspar në TEG në datën 01 Korrik 2017 në orën 19:00.
Behuni pjesë dhe fitoni SUPER DHURATA.