SPAR shtohet me nje dyqan te ri ne Tirane

Me date 26 Prill rrjetit te supermarketeve te Spar Albania I shtohet dyqani me I ri prane Profarmes ne Tirane.

Dyqani me standart europian, mirepriti mijera kliente ditet e tij te pare. Super oferta, degustime dhe dhurata gjeten klientet ne SPAR. 

Ne vazhdim klientet e ketj dyqani do te gjejne game te gjere produktesh, cilesi sipas standarteve me te mira europiane te shoqeruara me sherbim te shkelqyer ndaj klientit dhe super oferta. 

Spar Albania eshte pjese e Balfin Groip, grupit me te madh investues ne Shqiperi.