Dhurohet makina në Interspar QTU

Më datë 2 Prill 2017 finalizohet Shorteu “Bli në SPAR një produkt ELKA dhe fito”

Ky shorte  filloi më datë 01 Shkurt 2017, me vlefshmëri në të gjithë rrjetin e supermarketeve SPAR Hipermarketeve Interspar, në Tiranë, Shkodër, Elbasan, Pogradec, Sarandë.

 Të gjithë klientët e Spar Albanina që kanë blerë një produkt Elka në rrjetin e dyqaneve tona janë bërë pjesë e këtij shorteu.

 

Më datë 2 Prill në orën 18:00 e praninë e qindra klientëve tanë në Interspar QTU, u zgjodhën 6 fituesit.

 

Në moderimin e Orgesa Zaimit dhe praninë e komisionit të përbërë nga Noter, përfaqësues të Tatimeve dhe përfaqësues të kompanisë Elka dhe Spar Albania u zodhën fitues të dhuratave si më poshtë:

Marjo Rustaj fitoi Makine Ford Fiesta

Rezarta Kodra fitoi TV Samsung

Hava Burza fitoi TV Samsung

Ismael Bisho fitoi Lap Top HP

Ergys Shpuza fitoi Lap Top HP

Frenki Demiras fitoi Lap Top HP