Rihapen dyqanet SPAR në Elbasan

Ne Elbasan u hapën 2 dyqane SPAR dhe 1 hipermarket INTERSPAR.Tashmë këto dyqane drejtohen dhe menaxhohen drejtpërdrejtë nga Spar Albania.

Standarti I dyqaneve ne Elbasan është i njëjtë me dyqanet e tjera që Spar menaxhon, gama e gjerë e produkteve dhe ofertat më të mira. Staf I mirëtrainuar dhe shërbim unik.
Super oferta te dedikuara shoqëruan hapjen e SPAR në Elbasan, të cilat e bëjnë përfudnimisht SPAR të vetmin destinacion blerjesh për të gjithë qytetarët.Degustime të produkteve më të mira shoqëruan inagurimin e dyqaneve, të cilat e shndërruan blerjen e në një experiencë të re dhe unike.

Nga muaji Tetor deri tani Spar numeron 3 Hipermarkete dhe 17 Supermarkete.