SPAR prezent ne Pogradec.

Qyteti më I bukur tashmë ka supermarketin SPAR I cili do të ofrojë për të gjithë qytetarët e Pogradecit standartin dhe cilësinë më të mirë.
Cmime fantastike, produkte unike dhe shërbim I shkëlqyer.

Gjithashtu kanë mundësinë të aplikojnë për MY SPAR CARD programi i besnikërisë I cili shpërblen në mënyrën më të mire klientët besnikë, duke u dhënë mundësinë të mbledhin pikë nga cdo blerje për të zgjedhur dhuratën e pëlqyer nga Katalogu I dhuratave.
Marketin Spar në Pogradec e gjeni në Rrugen Abdyl Frasheri, lagja nr. 3.


Inagurmi I dyqanit vjen me Oferta te dedikuara për të gjithë klientët tanë në Pogradec.

oferta-spar albania-receta
spar albania-receta-oferta
ushqime-interspar-perime-peshk
ushqime-oferta-receta-detergjente