Sepse ne kujdesemi per shendetin tuaj.

Ne kuader te festes se 8 Marsit, dites se gruas, Spar Albania ne bashkepunim me Spitalin Europian Vila Maria fillon fushaten e dhurimit te paketes Roze te check up Falas.

Duke filluar nga data 6-12 Mars cdo femer qe ben mbi 5000 leke blerje ne Interspar ne TEG dhe ne QTU perfiton falas paketn roze te check up.

Kjo pakete u pregatit nga mjeket specialiste me te mire te Spitalit Europian Vila Maria, per te gjithe femrat u ofrohet:
1. Konsulte me senologun
2. Echo gjiri
3. Mamografi sipas kritereve te lejuara
4. Vizite me mjekun stomatolog

Ne INTERSPAR do te gjnei cdo dite me shume, produkte te sigurta, cmime qe vlejne por edhe kujdes te shkelqyer ndaj jush.

Spar, jeto me mire, shpenzo me pak!