Hapet SPAR më i ri në Tiranë…

Nga sot numërohet dyqani i 10-të SPAR në Tiranë. Ndodhet në rrugën Perlat Rexhepi pranë Fakultetit Juridik.
SPAR më i ri në Tiranë synon të sjellë pranë konsumatorëve produkte të freskëta italiane, gamë e gjerë e produkteve BIO, linja më e mirë e produkteve SPAR Premium, produkte Gluten Free si dhe produkte të veçanta që vetëm në SPAR i gjeni, si Taste the World, shije nga bota.  Balanca më e mire e cilësisë më çmimin gjendet vetëm në SPAR.

Dyqani ka një hapësirë prej 570 m2, me ambiente dhe asete  tërësisht të reja dhe moderne, të cilat synojne të përçojne një standart të ri në shërbim si dhe eksperiencën më të mirë ndërkombëtare të markës SPAR.Për tre ditë, nga data 15 në SPAR do përfitoni dhurata fantastike dhe degustime  për gjatë gjithë ditës si dhe shumë oferta për produktet më cilësore.
SPAR, jeto më mirë shpenzo më pak !