Bli në SPAR 1 produkt nga Elka dhe FITONI!

Prej datës 1 Shkurt ka nisur Shorteu më i ri në SPAR nga ELKA. Për çdo blerje të produkteve Elka do të keni mundësi të bëheni pjesë e shorteut dhe të fitoni : - 3 Laptop HP - 2 Tv Samsung 32’’ - 1 Super Makinë Ford Foesta e vitit 2016, me 0 km. Shorteu do të zgjasë deri më datën 2 Prill, kur do të njohë edhe fituesit e tij. Beni blerje në të gjithë rrjetin e marketeve SPAR në Tiranë, Durrës, Shkodër, Sarandë dhe Elbasan si dhe në hipermarketet INTERSPAR në TEG dhe QTU. Prapa kuponit shënoni Emrin, Mbiemrin si dhe Numrin e Telefonit dhe më pas hidhni kuponat në kutitë e shorteut që do të gjeni në hyrje të çdo marketi, apo pranë informacionit të hipermarketeve. Për të evidentuar më thjeshtë produktet që ju bëjnë pjesë të shorteut, do të gjeni nga një etiketë pranë tyre për t’ju treguar. Blini sa më shume nga produktet e Belino, Daily, Replay, Baretti, Via Mare dhe FITONI! SPAR, jeto më mire shpenzo me pak!