SHPREH DASHURINE

Rregullore : 1. “Shpreh Dashurinë” do të zhvillohet në rrjetin social Fb të “SPAR Albania” nga data 1.02.2017-14.02.2017 2. “Shpreh Dashurinë” konsiston në fotografimin në raft në cilindo market SPAR apo hipermarket INTERSPAR, të ushqimit/produkti tuaj të preferuar dhe dedikimin e një shprehje dashurie ndaj tij/saj. Për të marrë pjesë, mjafton të jeni ndjekës i SPAR Albania në faqen e facebook. 3. Të gjithë do të mund të dërgojnë fotot në faqen e SPAR Albania në Facebook, ku dhe do të postohen më pas në një album. Hashtagët e përdorur për të shopqeruar fotot do të jenë: - #SparTeDua - #DashuriaImeSpar 4. Afati i dërgimit të fotove është nga data 30.01-10.02. 2017 5. 5 Fotografitë me dedikime të cilat do të marrin më shumë pëlqime do të përfitojnë një analizë trupore nga dietologia Blerina Bombaj. 6. Të përzgjedhurit do të shpallen më 14 shkurt ora 14:00.