HAPET SPAR ME I RI, PRANE KODRES SE DIELLIT

SPAR, çdo ditë e më shumë pranë klienteve të tij! Zhvillimi dhe zgjerimi i partnereve tanë eshte një ndër projektet më ambicioze të kompanisë. Prej datës 20 Janar, një tjeter market SPAR i shtohet rrjetit aktual të supermarketeve, i cili do të mbajë numrin si marketi i 19-të në rrjetin gjigand të SPAR. Marketi më i ri SPAR, pranë Kodrës së Diellit në Tiranë është krijuar për t’u ardhur më pranë banorëve të zonës dhe të ofrojë çdo ditë cilësinë dhe çmimet më konkuruese për ta, bazuar dhe në eksperiencën si dhe në standartin mbi të cilin është ndërtuar. Në ditët e para të hapjes janë rezervuar surpriza dhe oferta speciale për të gjithë klientët. Dëgjohemi në hapjen e rradhës  Adresa : Rruga Shkëlqim Fusha, pranë Kodrës së Diellit Orari i hapjes : 07:00 – 22:00