Fituesit e Super shorteut te fundvitit

Spar Albania me date 1 Janar 2017, live nga e Diela Shqiptare njohu 6 fituesit e Super shorteut te fundvitit, per te dhururar 5 Televizore dhe nje makine Ford Fiesta me 0 Km.
Ky shorte dha mundesine te ishin pjese e saj te gjithe klientet qe kane blere ne SPAR, ne Tirane, Durres, Vlore, Shkoder, Elbasan, Sarande.

Shorteu filloi me date 1 Dhjetor dhe per cdo blerje mbi 2000 leke, kushdo ka hedhur kuponin me emer, mbiemer dhe numer telefoni ne kuite perkatese eshte bere pjese e tij.
6 Familje gezuan dhe e nisen vitin me dhurata nga SPAR Albania.

Ne oren 16:00 live nga e Diela Shqiptare ne TV Klan fituesit e Super Shorteut te Spar Albania u zgjodhen:

Kadri Duraku eshte fitues i Makines Ford Fiesta

Ervis Bardhi eshte fitues i Televizor Samsung 32”
Arjana Hajro eshte fitues i Televizor Samsung 32”
Desard Mema eshte fitues i Televizor Samsung 32”
Klevis Shehu eshte fitues i Televizor Samsung 32”
Dritan Gegolli eshte fitues i Televizor Samsung 32”