Nga sot numërohen 15 dyqane SPAR në Tiranë.

Marketi me i ri Spar ndodhet në rrugën Dervish Hima, pas Stadiumit Qemal Stafa, Pallati Ambasador 3.
SPAR më i ri në Tiranë synon të sjellë pranë konsumatorëve produkte të freskëta italiane, gamë e gjerë e produkteve BIO, linja më e mirë e produkteve SPAR Premium, produkte Gluten Free si dhe produkte të veçanta që vetëm në SPAR i gjeni, si Taste the World, Spar premium.

Balanca më e mire e cilësisë më çmimin gjendet vetëm në SPAR.
Mishi i sigurt, I certifikuar. I cili ruhet ne ambientet e duhura sipas standarteve europiane. Trajtohet dhe serviret nga staf I specializuar dhe profesional. Dyqani ka një hapësirë prej 500 m2, me ambiente dhe asete tërësisht të reja dhe moderne, të cilat synojne të përçojne një standart të ri në shërbim si duke ofruar eksperiencën më të mirë ndërkombëtare të markës SPAR.SPAR, jeto më mirë shpenzo më pak !