Hapet SPAR më i ri në Qytetin e Tiranës, Pranë Shkollës së Bashkuar.

Me datë 11 Nëntor rrjetit të supermarketeve Spar Albania i shtohet dyqani më ri në Tiranë pranë Shkollës së Bashkuar. Klientët e Spar Albania patën mundësi të përfitonin nga Super Ofertat e dedikuara vetëm për këtë Market si dhe degustime gjatë inagurimit të dyqani më të ri.


Klientët e këtij dyqani do të gjejnë gamë të gjërë produktesh, cilësi sipas standarteve më të mira Europiane të shoqëruara me shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe super oferta. Ne jemi të motivuar dhe të përkushtuar për të siguruar mjedise sa më të këndëshme për konsumatorët tanë dhe të ofrojmë një përvojë pozitive gjatë blerjes në Spar .
Një vlerë e shtuar është edhe karta My Spar, ku klientet që bëhen pjesë e programit të besnikerisë përfitojnë oferta të dedikuara, mbledhin pikë për cdo blerje dhe kanë mundesi të zgjedhin midis dhuratave unike
.
Adresa: Rr “Metrush Luli” , Tiranë, Objekti 2/1, pranë Shkollës së Bashkuar