SPAR me i ri në Qytetin e Elbasanit

SPAR me i ri në Qytetin e Elbasanit Me datë 6 Shtator rrjetit të supermarketeve Spar Albania i shtohet dyqani me ri ne Elbasan.

Qyteti tashmë ka tre supermarkete SPAR si dhe një Hipermarket Interspar të cilët do të ofrojnë për të gjithë qytetarët e saj standartin dhe cilësinë më të mirë.Klientët e këtij dyqani do të gjejnë gamë të gjerë produktesh, cilësi sipas standarteve më të mira europiane të shoqëruara me shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe super oferta. Ne jemi të motivuar dhe të përkushtuar për të siguruar mjedise sa me të këndëshme për konsumatorët tanë dhe të ofrojmë një përvojë pozitive gjatë blerjes në Spar .

Klientet e këtij dyqani do te gjejnë gamë të gjerë produktesh, cilësi sipas standarteve më të mira europiane të shoqeruara me shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe super oferta. Nje vlere e shtuar eshte edhe karta My Spar, ku klientet qe behen pjese e programit te besnikerise perfitojne ofereta te dedikuara, mbledhin pike per cdo blerje dhe kane mundesi te zgjedhin midis dhuratave unike.

Ofertat më te mira vetëm për këtë supermarket te ri nga data 6 deri 10 shtator i gjeni në prane lagjes 5 Maj (mbrapa parkut Rinia)