Spar Albania prezanton lojën shpërblyese BLI dhe FITO!

Kushdo që bën blerje mbi 3000 lekë në çdo dyqan SPAR dhe INTERSPAR merr një kupon gërvishtës.

10.000 klientë do të fitojnë dhurata përgjatë gjithë muajit Shtator.

100 kliente kanë mundësinë të fitojnë kupona deri në 10000 lekë shpenzime në SPAR, patatina Patos, Biccolata dhe kruasant Karuzo.