Super pushimet e Verës nga SPAR

Spar mendon edhe per tju argetuar.
Ndaj mos mendoni fare si dhe ku do ti kaloni pushimet e verës, por ejani të bëni blerje në Interspar sepse cdo gjë e kemi organizuar ne për ju dhe familjen tuaj.
Të gjithë klientët që bëjnë blerje të një produkti te markës: Loreal, Maybeillne dhe Grainer bëhen pjesë e shorteut, për të fituar pushimet e verës dhuratë nga SPAR.
Me datë 15 Korrik filloi shorteu “Super pushimet e Verës nga SPAR” dhe do të zgjasë deri në datën 15 Gusht. Shorteu do të hidhet në INTERSPAR në TEG në orën 19:00
Shorteu është i vlefshëm vetëm për 2 hipermarketet në INTERSPAR në TEG dhe në QTU.