Bëhu partner i Spar

Partneriteti me një emer internacional të industrisë së ushqimit si SPAR, është opsioni ideal për të gjithë ju që doni të investoni në një biznes afatgjatë dhe të sigurtë!

Partneriteti me SPAR Albania është sinonim I një bashkëpunimi të sigurt, mbështetur nga Grupi I investimeve më I madh në rajon, Balfin grup, por dhe garancia e një emri ndërkombëtar si SPAR Internacional me një histori suksesi në 48 shtete të botës.

SPAR ofron krahas sigurisë së një emri ndërkombëtar, gjithashtu zhvillimin dhe fuqizimin e partneritetit përmes mbështetjes së dedikuar për secilin projekt investimi.

Duke filluar nga planet arkitekturore për marketin SPAR partner, deri tek planimetritë, organizimin e aseteve dhe furnizimi nëpërmjet një magazine të centralizuar. SPAR gjithashtu suporton me trajnime të stafit të shitjeve, sistemet fiananciare, shërbimin ndaj klientit, një program besnikerie si dhe të gjithë avantazhet e një komunikimi 360 gradë në mediat me prestigjoze.

Sot SPAR krenohet me 43 pika të menaxhuara nga 21 partnere te kenaqur.

Ky eshte momenti i duhur, behu partner Spar !

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Tel: 0684026100

Tel: 0688066222